Cicles de desenvolupament


Darrerament estic fent lecutra i acumulació de coneixement en desenvolupament i metodologies , i he anat a petar a dos llibres, un recomanat per en Gerard de Celingest i l’altre per un company d’universitat que s’ha especialitzat en datawarehousing, i em sorprèn veure com problemes que et trobes en el dia a dia en projectes, tant de desenvolupament com de sistemes, es poden resumir en que no es segueixen les passes adequades, que es poden resumir en un gràfic (aqui surten conceptes de data ware housing, que poden ser canviats per els conceptes del projecte que correspongui):

Cicles de desenvolupament

Cicles de desenvolupament

Per aquells interessats, els llibres son:

  • Datawarehousing for dummies, 2nd edition (ISBN 978-0-470-40747-9)
  • Practical Object-Oriented Design in Ruby: An Agile Primer (ISBN 978-0-321-72133-4)

Bona lectura!

+ There are no comments

Add yours

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada