Final XXVI Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA)

Final XXVI Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA)


Final XXVI Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA)

Uroloki 6 – Bocs 39

El passat 6 d’Abril es va cel·lebrar a les pistes d’atletisme de Vilafranca del Penedès la Final de la Lliga Catalana de Futbol Americà d’aquest any. Un partit que va començar semblant que seria igualat, passat el primer quart ja estava decantat cap als vencedors clarament, tot i que la gent d’Uroloki no va deixar d’intentar canviar la situació en cap moment.

Match interessant en qualsevol cas, que no vam poder jugar els vilafranquins al caure contra Bocs en semifinals, però que vam poder gaudir a casa, amb la instal·lació de noves graderies (que ja calien). L’aficció dels dos equips va ocupar la totalitat de les graderies i part del públic es va veure obligada a veure el partit de peu, al front de la tanca.

Aquesta lliga ha representat la 3a per la gent d’Argentona.

Teniu el resum del partit a la web de la federació

 

+ There are no comments

Add yours

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada